Exclusief voor alle logistieke dienstverleners!

CMR- en vrachtdocumenten direct gekoppeld aan uw TMS en boekhoudsysteem.

 

LogiLike is opgericht als neutraal backoffice platform voor de Nederlandse Logistiek. Een van onze diensten is het verwerken van CMR’s / POD’s (Proof of delivery)

 

Full-scope CMR verwerking;   

- Ontvangen

- Ontnieten

- Scannen

- Verwerken

- Digitaal archiveren waarna de fysieke documenten in archiefdozen worden terug geleverd.

 

Onze diensten zijn volledig gericht op het ondersteunen van de logistieke dienstverleners. Als geen ander weten wij waar de logistieke sector het meest mee geholpen is omdat de oprichters van LogiLike jarenlange logistieke ervaring hebben.

 

De verwerking van vrachtdocumenten en CMR’s zijn bij ons in vertrouwde handen. Naast de CMR verwerking bieden wij ook ondersteuning bij de overige documentenstroom, zoals rittenlijsten, manifesten, dagstaten en inkomende factuurverwerking, e.d.

Maandelijks verwerkt het team van LogiLike meer dan 125.000 logistieke documenten voor toonaangevende logistieke dienstverleners.

 

Een uitgekiende combinatie van geautomatiseerde en manuele verwerking geeft het best mogelijke resultaat tegen de laagste prijs. Het verwerken van bijvoorbeeld een CMR kan hierdoor voor een vaste prijs worden aangeboden.

 

Uit de pragmatische werkwijze van LogiLike spreekt de ervaring met de logistieke branche. Geen dure investeringen in consultancykosten en software, maar een scherpe prijs per transportdocument waar u mee kunt calculeren zonder verassingen achteraf.

 

Afhankelijk van uw behoefte kunnen wij ieder gewenst deelproces van uw documentenstroom ondersteunen. Van scannen tot terugkoppeling in het Transport Management Systeem (TMS) of boekhoudprogramma en alles wat daar tussen in zit.

 

U kunt uw transportdocumenten zelf scannen, of wij nemen deze tijdrovende taak van u over. De fysieke documenten zoals vrachtbrief, CMR, weegbrieven, reinigingscertificaat etc.

 

Logistieke- en transportbedrijven hebben nu eenmaal te maken met veel papierwerk. Bij de verwerking daar van is veel winst te halen. Door het stroomlijnen van de behandeling van de verschillende documenten en het uitbesteden van de verwerking daarvan krijgt u rust in de organisatie en sneller betaald.

 

 

LogiLike bespaart en ontzorgt!